Förberedelser

Jo, en hel del bröllop lär det bli här ett tag framöver som sagt. Och då är det väl lika bra att börja från början. Vi checkade in på hotellet där vi skulle ha vår bröllopsfest redan på fredagen efter en supertrevlig grillkväll hemma i byn i mina föräldrars trädgård med alla de gäster som anlände redan då. Jag sov knappt en blund den natten, det var alldeles för många tankar som snurrade i huvudet, pirrig i magen av allt roligt som skulle hända dagen därpå. Men min kloka vän och tärna sa till mig dagen innan att det inte spelar någon roll om jag kan sova eller inte, det kommer gå lika bra ändå. Eller som min mamma alltid sagt – ett dygn utan sömn klarar man alltid.
dscf5524
Efter frukost fick M flytta in till Bestmans rum och jag fick sällskap av min tärna i sviten, och av Elina som skulle göra mitt hår och make-up. Så värdefullt (och roligt) att ha min tärna och bästa vän med mig hela förmiddagen!
dscf5515
Håret ville jag ha i en ganska lös och inte så strikt uppsättning med låg knut i nacken. Istället för vanlig brudslöja hade jag blomman brudslöja i håret.
dscf5518
En sista touch på frisyren och sedan var det dags att bli sminkad. Jag ville ha en ganska lätt och naturlig look på sminket med fokus på bra bas. Eftersom jag inte sminkar mig särskilt mycket till vardags hade allt annat känts ovant och ”inte jag”. Faktiskt första gången i mitt liv jag både får hår och make-up gjord, och väldigt nöjd blev jag.
dscf5519
Efter lunch och lite bubbel var det dags att kliva i klänningen. Min spetsdröm från By Malina som jag var så nöjd med. Den kändes väldigt mycket jag och dessutom var den väldigt bekväm vilket ju faktiskt inte är helt oviktigt om ni frågar mig.
dscf5521
Modellen heter Hera men både ärmlängd, typ av spets och längden på släpet valde jag som ”tillval”.

Sedan levererades brudbukett till sviten och jag gjorde mig färdig för att gå ner och möta M som väntade på klipporna vid havet…

Foto: Hanna och Ida

6 reaktioner till “Förberedelser

  1. Du var fantastiskt fin i håret, jättefin frisyr! Och klänningen ……. Jättefin! Ja, hela du var så vacker!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s