Mer dahlior och blombud från grannen

Jo, jag får väl erkänna att jag gick lite bananas i helgen med dahliainköpen. Men oj så fint det är här hemma nu, både på soffbordet, köksbordet och på skåpet i vardagsrummet. Färgglatt så det förslår dessutom!
dscf5769
Men som om inte det vore nog med snittblommor för den här veckan så ringde grannen just på dörren. Hon ska sälja sin lägenhet och är i full färd med att styla inför fotografering och hade gått lös hos blomsterhandlarna på Hötorget. Så till den milda grad att det nu var alldeles för mycket blommor i hennes lägenhet (och nä, jag nämnde inget om att det redan fanns en och annan blomkvast för mycket hos oss också..). Och vips hade vi en stor vas med gladiolus här hemma.
dscf5799
Förresten blev jag skapligt sugen på att köpa grannlägenheten och slå ut väggen in till vår efter att ha kikat in där en snabbis. Hm, får nog delge M min plan när han kommer hem från jobbmiddag senare ikväll…

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Mer dahlior och blombud från grannen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s