102 nätter före jul

Igår blev jag medbjuden av Jenny på pressevent med Ica som presenterade sitt sortiment för julen 2016. Det bjöds på julfrukost i de vackra lokalerna i gamla Riksarkivet på Riddarholmen.
img_4129
Förutom den väldigt goda maten och att jag helt otippat fick värsta julmysstämningen trots sommarvarmt septemberväder, så var mitt placeringskort på bordet nog det som jag blev mest exalterad över. Jo, jag vet att jag är knäpp, men jag blir fortfarande (efter två och en halv vecka som gift) lika förvånad, och lite halvt överdrivet glad, varje gång jag ser mitt nya namn i skrift. Att vara hans fru liksom. Vilken grej!
img_4135
Nåja. Åter till eventet och den goda maten. Två av rätterna på frukostbordet fastnade jag för lite extra och dem ska jag definitivt laga här hemma i jul. Rödkålssallad med citron, persilja och rostade mandlar och Champinjonpastej på bakad rotselleri (väldigt gott även om det kanske låter sisådär). En annan god grej som det bjöds på var fruktsallad med saffransmascarpone. Lätt som en plätt att svänga ihop som juldessert. Vi fick med oss alla recepten hem så jag återkommer säkert med recept här på bloggen när jag provlagat så småningom.

Foto: Hanna

3 reaktioner till “102 nätter före jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s