Månadens lista – September 

Årets bästa månad börjar så sakteliga gå mot sitt slut! Älskar september och nystartskänslan som alltid infinner sig såhär års. Vill man så kan man till och med ha den här tiden som sitt nyår, precis som Mary skriver här. Ja, och precis som andra månader så har jag knåpat ihop en lista med lite finheter. Håll till godo!

Outfit
tumblr_mus808Moge1rsuch2o1_500.png
Hösten är på intågande (även om sommaren stannade ovanligt länge i år) och så även årets snyggaste årstid i klädväg om ni frågar mig. Den här stilen med kostymbyxor, löst sittande skjorta och stickad tröja kör jag gärna i höst. Bilden hittade jag här.

Mat
spenatsoppa.jpg
Soppa såklart. Åh, vad jag har längtat efter den här tiden när man kan äta värmande soppor mest jämt. Går ju att hitta oändligt många goda (och enkla) recept. Dessutom är jag väldigt förtjust i vardagsmat som inte är så komplicerad och kan lagas i en enda kastrull. Bild härifrån.

Hår
3e0ef6e15a0c70c1de8b7cca117a0371
Japp, nu ryker längderna. Jag har bokat tid hos min frisör imorgon för att kapa av en bra bit av det som sparats ut till bröllopet. Ska bli väldigt skönt! Nåt sånt här tänker jag mig längdmässigt. Bild härifrån.

Skor
flattereds-nya-modeller
Flattered med Blondinbella i spetsen har lanserat nyheter inför hösten. Däribland dessa finfina skor. Bilden hittade jag här.

Blomma
dscf5813
Alltså. Dahlior förstås!

Bok
dscf5851
Läste ett tips i lördagens DN och stegade därefter till bokhandeln och inhandlade denna. Någon som läst?

Musik
kristaller-cover-1024x1024
Nytt och bra från Laleh.

Serie
stranger things
Har nyligen sett klart den här nagelbitaren. Sci-fi kanske inte vanligtvis brukar vara min grej men den här serien var väldigt bra. Bra grej också att det bara är 8 avsnitt. Tips till er som inte redan sett. Nu är ju den stora frågan vad vi ska se härnäst. Serietips mottages tacksamt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s