Nio: September 

Landade på hemmaplan igår kväll efter en vecka på resande fot och vips hade hela september försvunnit i ett nafs. Att oktober är här nu märktes i morse. Gick till jobbet i ballerina utan strumpor och det var ju minst sagt kallt! In och rota efter höstkläderna är det som gäller nu. Men först en återblick från en ovanligt varm september.

1) I början av månaden semestrade vi vidare på Amalfikusten. 2) Väl hemma igen öppnade Bondens marknad för året och jag köpte blåbär och bakade paj… 3) …och handlade dahlior i långa banor. 4) Fikade ännu mer… 5) och köpte fler dahlior när de första hade vissnat. 6) Vi återupptog fredagstraditionen med räkor och vitt vin… 7) …och testade att beställa hem mat med Foodora. 8) Sedan packade jag en väska och drog iväg till Colombia och Peru på jobbresa… 9) …och fick chansen att besöka magiska Machu Picchu!

Foto: @hannarty

En reaktion till “Nio: September 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s