Operation badrum 

Vi har pratat om det tidigare, men nu har vi bestämt oss för att badrummet ska få sig en makeover. Ingen helrenovering eller så, utan bara lite fix och trix för att få in mer förvaring och snygga till det lite. Badrummet har ljusgrått (nästan vitt) kakel och svart/vit-rutigt golv som vi båda tycker är helt OK, så ingen ändring där. Däremot är tvättställ och spegelskåp i tråkigaste laget och behöver bytas ut. Därtill tänker vi oss ny matta, duschdraperi, soptunna och tvättkorg. Ja, lite piff helt enkelt.

badrum

Än så länge har vi inte kommit längre än till googlar-stadiet i projektet men några prylar har redan kvalat upp på favoritlistan. Badrumsmatta från HM, Komod Godmorgon IKEA, Korg Flådis IKEA, Handduk HM, och Tvål Lilla Bruket.

Men sovrumsprojektet då funderar trogna läsare. Har ni lagt ner det? Nejdå, det är inte avblåst utan endast uppskjutet. Det kom liksom ett bröllop, ett par resor, en hel del cykling och lite jobb mellan kan en väl säga. Så råkade snickaren (dvs min bror) flyga hem till Costa Rica igen innan vi visste ordet av. Men nu är tanken att vi ska ta tag i alltihop framöver. Fortsättning följer… 

En reaktion till “Operation badrum 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s