Vårt bröllop

Nu är det sex veckor sedan den där fantastiska dagen i slutet av augusti. Den där dagen då vi sa ja till varandra och fick chans att fira alltihop på bästa sätt tillsammans med våra nära och kära! När vi fick bilderna från fotografen i veckan var det lite som att återuppleva alltihop igen. Så många härliga känslor och minnen som bubblade upp.
1_mg_8463hanna-o-magnus
Hur vädret skulle bli just den dagen var förstås inget vi varken kunde förutse eller göra något åt. Men hoppades på sol och sensommarvärme, det gjorde vi ju. Och vilket väder vi fick. Strålande sol och sisådär 22-23 grader. Alldeles perfekt!
1_mg_8390
Vi fotades innan vigseln i olika omgivningar. Hade funderat på hur det skulle kännas det där med att stå framför kameran i flera timmar. Men det löste sig ju utan problem. Jag var så uppslukad av min vackra (blivande) man att jag inte hade tid att fundera över några eventuella fotoposer.
1_v3a0411hanna-o-magnus1_v3a0473hanna-o-magnus
Min brudbukett, som var bunden av Marianne på Fröken knopp, bestod av dahlia, astilbe, stjärnflocka, trädgårdsros, brudslöja och eukalyptus.
1_mg_8596hanna-o-magnus
Så var det dags. Pirriga i magen och förväntansfulla klev vi in genom portarna till en kyrka till brädden fylld av nära och kära. Så mycket kärleksfulla blickar som mötte oss, och så mycket kärlek från honom som jag höll i handen. Obeskrivligt!
1_v3a0770hanna-o-magnus
Först av alla tågade dessa två. Mina brorsdöttrar S och P. De skötte sitt uppdrag exemplariskt och var söta som socker där de gick hand i hand!
1_mg_8604hanna-o-magnus
Vi grät oss igenom det mesta av vigseln, både M och jag. Svårt att hejda sig när alla känslor och all lycka bara vällde över oss.
1_v3a0783hanna-o-magnus
Bestman och ”Miniman” stod redo framme vid altaret.
1_v3a0863hanna-o-magnus
Så var vi gifta, söndergråtna och lyckligare än någonsin! Vilken dag! ❤

Foto: Sara Bäckvall

8 reaktioner till “Vårt bröllop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s