Höstlistan 

För ganska precis ett år sedan postade jag en Höstlista här på bloggen och eftersom jag gillar listor tänkte jag att det kunde passa fint med en lista i repris. Ja, fast med nya funderingar och tankar om hösten förstås.

Vad är det bästa med hösten?
Förutom att det är så hisnande vackert när naturen börjar skifta färg i gult, grönt och rött så gillar jag att hösten är relativt lugn i jämförelse med våren. Det är liksom helt ok att bädda ner sig i soffan med en kopp te. Kravlöst och avkopplande.
Höstfint på balkongen 016

Vad kommer du äta i höst?
Vi försöker bli bättre på att tänka och äta säsongsbaserat här hemma och inte enbart vad som faller en in. Välja bort sådant som inte är i säsong för att istället äta så mycket svenskodlat (dvs här- och närodlat) som möjligt. Men så är jag väldigt sugen på att ta fram våffeljärnet snart igen också. Väldigt länge sedan sist. Huruvida det är säsong för våfflor låter jag däremot vara osagt…
005

Vad gör du om dagarna egentligen?
Springer på möten, dricker kaffe och sitter framför datorn mest hela dagarna. Här kan ni läsa lite mer om vad jag sysslar med.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Då var vi relativt nyförlovade och började jaga festlokal och kyrka till bröllopet!  ❤

Vad kommer du dricka i höst?
Te är ju tveklöst höstens dryck nummer ett men jag anar att det kommer bli en hel del kaffe också för att hålla hösttröttheten i schack. Idag hinkade jag kopp efter kopp på jobbet… Är det mörkret som börjar göra sig påmint månntro?
dscf5783

Vad läser du?
Med allt som händer i världen just nu går den mesta av min ”lästid” åt till att plöja DN.

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Stickade tröjor, handskar och mössa. Allt för att hålla mig så varm som bara möjligt. Frysa gör jag tillräckligt ofta ändå.
Månadens lista 003

Vad tittar du på?
Vi befinner oss för tillfället ”mellan serier” här hemma. Nu har vi varit serielösa så pass länge att jag börjar bli orolig om vi någonsin ska hitta nåt i klass med allt bra vi sett tidigare… Tur i alla fall att Svett & Etikett och I huvudet på Gunde Svan är tillbaka i rutan (dock samtidigt men finns även på play som tur är). Alltid nåt. MEN, bra Netflix-tips mottages gärna!

Vad var bäst med sommaren?
Alltså. Vårt bröllop såklart!

Vad har du för höstplaner?
Jag har nyligen köpt ny (höstvädervänlig) cykel så det kommer definitivt bli en hel del cyclocross i höst. Sedan blir det ett par jobbresor och ett par privata resor (mer eller mindre långväga). En och annan plan här hemma finns det ju också, och så ska jag förstås tillbringa så mycket tid som möjligt med nära och kära. 
image1-10

Hur ser dina höstplaner ut?

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Höstlistan 

  1. Jag ska försöka njuta till fullo av min föräldraledighet som börjar gå mot sitt slut (Hur är det möjligt?! Redan?!). Hösten är alltid välkommen för min del. Känns alltid som en nystart tycker jag, mycket mer än nyår 🙂

    Gilla

    1. Ja det får du verkligen göra Cissi. Tänk så fort tiden går!! Håller med om att hösten verkligen är en tid för nystart 🙂 Kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s