Miniprojekt mitt i veckan och en skräll som heter duga

Vi har hopplöst lite förvaring i köket. Eller ja, vi har hopplöst lite förvaring i hela lägenheten egentligen. Tjugotalstvåor må vara charmiga på många sätt men särskilt praktiska är de inte alltid vill jag lova. Hur som helst så har jag gått och funderat på om vi kanske skulle sätta upp ett par hyllor i köket för att åtminstone få lite mer plats för alla våra prylar. M var inte sen att hänga på min tanke så idag efter jobbet var vi och köpte konsoler, hyllplan och färg.  DSCF5912.JPGMålade ett lager grundfärg ikväll och tänkte fortsätta målandet i helgen med ett par lager lackfärg. Dessutom ska jag passa på att måla en hylla som sitter i hallen som i dagsläget är röd (!) och länge har väntat på en uppfräschning.

Apropå ingenting. Men hallå vilken skräll med litteraturpriset till Bob Dylan. Väldigt kul, om än väldigt oväntat! Men skriva, ja det kan han ju verkligen. Den här texten till exempel. Den låten hade vi på vår vigsel och är verkligen fantastiskt fin.

Foto: Hanna

En reaktion till “Miniprojekt mitt i veckan och en skräll som heter duga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s