Söndag, kaffe och trötta ben

Vilken helg det blev. Massa häng med fina vänner och cykling både igår och idag. Imorse gjorde jag tävlingsdebut i cyclocross, bara en sån sak liksom. Trodde jag nog inte när jag köpte min crosscykel för två veckor sedan. Sen kom jag (inte helt oväntat) hopplöst sist idag, men väldigt roligt var det och nu vet jag i alla fall hur snabba de andra grymma tjejerna faktiskt är. Sjukt starka allihop och jag har något att sträva mot…
DSCF5948.JPG
Nu har vi landat hemma i soffan med trötta ben, varsin kopp kaffe och kollar på cyclocrosstävling på TV. Ja, ni hör ju.

Hoppas ni får en fin söndag!

Foto: Hanna

En reaktion till “Söndag, kaffe och trötta ben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s