Nya hyllor på plats i köket

Sådär ja. Då var hyllorna i köket äntligen på plats. Lättare sagt än gjort det där med att hänga hyllor i vår lägenhet. Vi blir lika sugna på att flytta varje gång vi ska ha upp något på väggarna nämligen. Hopplöst poröst och oidentifierbart material som inget tycks vilja fastna i. Men den här gången gick det bra tillslut och nu har jag börjat med det roligaste. Att ställa upp prylar och piffa.
dscf5997
Eftersom vi har rejäl platsbrist i köksskåpen så flyttade jag ut lite skålar och koppar som vi använder dagligen på de öppna hyllorna. Några kokböcker fick också plats och en förväxt murgröna. Även om jag gissar att den där murgrönan kanske inte blir så långlivad där på hyllan med tanke på att den hänger ner lite väl mycket över köksbordet.
dscf6016dscf6008
De blåmönstrade skålarna köpte vi på bröllopsresan i Amalfi. Tycker om dem massor! Är så glad att vi slog till på två uppläggningsfat också i samma fina mönster.
DSCF6010.JPG
Ja, så blev det och nöjd är jag! Nu ska jag packa ihop mig och åka ut till byn och hänga med brorsbarnen. Som jag har längtat, har inte träffat dem sedan bröllopet! M kommer ut i eftermiddag när han crosstävlat klart för dagen. 

Foto: Hanna

3 reaktioner till “Nya hyllor på plats i köket

    1. Tack Emma! 🙂

      Jodå, det blir ett par till tävlingar i höst är tanken men inte denna helgen. Har åkt på en dunderförkylning…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s