Två tips på temat dunderförkylning

Jo, det var väl bara en tidsfråga innan en skulle åka på en riktig dunderförkylning. Känns som var och varannan hostar och nyser just nu och varken jag eller M var sena att hänga på den trenden tyvärr. Trist nu när jag precis kommit igång med cyklingen… Nåväl, det ger sig väl vad det lider.
ikea_teatime_i_vardagen_inspiration_1
Apropå förkylningstider så hittade jag en fin bild på just det temat inne hos IKEA livet hemma idag. De tipsar om ingefärste gjort på färskriven ingefära, citron och honung. Perfekt dunderkur! Servisen på bilden heter Vardag och är en nyhet hos IKEA. Tips för den som är ute efter en plain vit servis till en billig peng.
teadventskalendern
Ett annat tips på samma tema tipsade jag om redan förra året men jag tycker idén är så fiffig att jag gärna tipsar om Teadventskalendern igen. En ny tesmak varje dag fram till julafton är konceptet. I år finns det dessutom även en kaffekalender. Båda finns att köpa på Teadventskalenderns hemsida, bilden hittade jag här.

4 reaktioner till “Två tips på temat dunderförkylning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s