Nio: Oktober

Oktober är en väldigt trivsam månad må jag säga. Nästan lika bra som september faktiskt! Och i år har naturen varit höstfinare än på många år. Har fått lära mig att det där med att löven blir alldeles röda har att göra med om det varit frost eller inte. Ingen frost ger bara gula löv, men om termometern tar sig ner under nollan så blir det även röda löv. Typ så, om jag har förstått det hela rätt. Hur som helst så spelar de på sista refrängen de där löven och vintern står för dörren. Håll till godo med en återblick från mitt oktober via Instagram.

1) Hela månaden har jag varit med i en fotoutmaning på Instagram. Alla bidrag samlas under hashtagen #daysandweekendsoktober och det är Weronica och Tina som ligger bakom initiativet. Kul och inspirerande har det varit, både att klura ut egna tolkningar av dagens ord men framförallt att kolla in alla andras bilder! 2) Konfererade med ett stort gäng branschkollegor i början av månaden och fick då äran att äta förra årets Nobelmiddag i Blå hallen. 3) Så köpte jag ny cykel och fick riktigt härlig nytändning på att cykla. Speciellt i vackra höstiga omgivningar som den här. 4) Vi kurade ihop oss hemma med värmande koppar te… 5) …och firade 2 månader som gifta häromdagen. 6) Jag målade hyllplan som senare fick ta plats på väggen i köket… 7) …och så cyklade vi lite till! 8) Njöt av den här fina gatan varje dag på väg till jobbet med rödsprakande löv på träden. 9) Så kom förkylningen, och tekonsumtionen (med honung) gick upp ytterligare. Nu däremot är jag på bättringsvägen och redo för november!

Foto: Hanna (@hannarty)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s