Önskelista November

Läste ett så bra ord idag i ett kommentarsfält på en blogg. Villhöver. Liksom något slags mellanting av vad en behöver och vad en vill ha. Ja, som ett exempel så behöver jag en ny varmare höstkappa (hej november och snöslask), och jag vill gärna ha nåt klassiskt i den här stilen från Filippa K.
Önskelista - November.png

Annat som jag villhöver, eller ja kanske mest bara vill ha, är ett väldoftande ljus till vårt badrum som nu är under förändring. Just den här doften, Black oak från L:a Bruket, hade en vän i sitt badrum och den doftade väldigt gott. En ny badborste från Iris hantverk skulle inte heller sitta fel. Så önskar jag mig den fina boken Sjung ditt liv med alla Håkans låttexter och en massa fina bilder. Ett nytt Clarins-läppstift åker också upp på önskelistan. Köpte ett i nyansen Tea Rose på taxfree på väg hem från en jobbresa i våras och jag tror minsann att jag nästintill har använt det dagligen sedan dess. Det är den perfekta nyansen, liksom bara förstärker läpparnas naturliga färg en aning vilket jag gillar. Har det till vardags på jobbet, till fest och till och med när vi gifte oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s