En fredag

Vilken bra start på helgen det blev ändå. Började fredagsmorgonen med att hoppa över det planerade träningspasset innan frukost. Otaggad var bara förnamnet. Kom til jobbet med en to-do-lista längre än jag trodde jag skulle hinna med. Men så flöt dagen på i bra tempo och alla punkter på listan kunde bockas av. När jag kom hem hoppade jag upp på cykeln och körde det där planerade passet och efteråt väntade fredagsräkor och en lugn kväll i soffan med M.
dscf6062
Vi kollade på sista avsnittet av The Fall, säsong 3. Lite av en besvikelse ändå eftersom de två första säsongerna var fantastiskt bra (om än väldigt ruggiga). Gillian Andersson levererade ju som vanligt men i övrigt var det lite av en transportsträcka fram till sista avnittet när det hände desto mer.
dscf6077
Nu dags att städa lägenheten, ta en sväng på stan och sedan iväg för att fira en tioåring. Trevlig helg!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s