Snö, crosstävling och afternoon tea 

Att ställa kl på 06.30 på en söndag är väl inget som hör till vanligheterna i mitt liv. Maken däremot har gått upp i ottan mest varenda helg i höst för att tävla i cyclocrosscupen. Idag hade jag bestämt att starta jag också så det var bara att kliva upp. Sneglade ut genom fönstret och noterade att det kommit rejält med snö över natten. Hurra vad härligt. Eller nåt. Men tävlat fick vi båda två i snörusket. M slutade fyra och jag hm, blev etta från slutet, om man säger så. Men för mig är det faktiskt en seger i sig att ställa mig på startlinjen i såna här sammanhang. Jag är ju nybörjare på cykelcross sedan en månad tillbaka så några högre förväntningar än att ta mig i mål det vore nog dumt att ha. Kul är det i alla fall, och väldans jobbigt!
DSCF6102.JPG
dscf6107
Väl hemma igen styrde vi ihop scones med tillbehör och bjöd några vänner på afternoon tea. Väldigt mysigt avslut på en fin helg!
dscf6100
Foto: Hanna

2 reaktioner till “Snö, crosstävling och afternoon tea 

    1. Ja det tycker jag absolut att du ska! Det var länge sedan vi bakade scones här också konstataerade vi, men det är ju verkligen väldigt gott!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s