Allt på en gång och nu semester 

Så har det plötsligt gått en och en halv vecka sedan mitt senaste blogginlägg och jag får väl säga att det har varit lite härjigt på slutet, minst sagt. Fast på ett bra sätt! Intensiva jobbdagar, badrumsmakeover (mer om det i ett annat inlägg), crosshelg i Eksjö och sedan en tjänsteresa på det. Och nu – SEMESTER (i fem hela dagar)! Det som gör den här historien om möjligt ännu bättre är att jag befinner mig på ett hotellrum i New York. Färdigjobbad, nymanicyrerad (för sisådär 10 minuter sedan) och väntandes på min man som sitter i en taxi på väg hit från flygplatsen. Alltså, hurra! 


Här ska vi hänga i fyra dagar och det känns precis hur vältajmat och bra som helst! Äta gott, shoppa lite, träffa vänner och mest bara vara. Har ni några sistaminuten-tips på sånt vi inte får missa så släng gärna iväg en kommentar! 

4 reaktioner till “Allt på en gång och nu semester 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s