Julkänslan slog till, och verkar vara här för att stanna!

De två sista dagarna i New York slog vädret om fullständigt. Från att ha varit 16-17 grader och sol i början av vår vistelse så droppade graderna på termometern ner till 3-4 grader och iskalla vindar. Tur att vi då mest hade inomhusaktiviteter på schemat, som museibesök och Macy’s-shopping. Men snacka om att julkänslan slog till ungefär precis samtidigt som väderleken ändrades. Helt plötsligt såg jag julpynt överallt och stämningen var där på nolltid.
DSCF6133.JPG
Det verkar dessutom som om julstämningen är här för att stanna. Alldeles lägligt får en väl ändå säga eftersom det vankas advent redan till helgen. På fredag ska jag ta en sväng till blomsteraffären och köpa hyacinter och amaryllis har jag tänkt mig, och så får det nog bli en tur ner i källaren för att hämta upp jullådan med pynt då också (även om den inte är särskilt välfylld den där lådan). Ikväll småstartade jag julandet en aning genom att plocka fram favoritdoftljuset från Edblad som doftar gran (ja alltså så mycket så att det räcker att ha det framme utan att tända det typ, fast på ett bra sätt), och så lyssnar jag på julmusik. Mannen då? Han sitter i källaren och cyklar. Oklart hur mycket julstämning det är där nere…

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s