Fredag och adventshelg

Så var det helg igen, och dessutom adventshelg till på köpet. Så mysigt att äntligen få börja julpynta. Eller få och få förresten. Det där bestämmer en ju själv förstås, men jag brukar försöka vänta in advent innan jag sätter igång. Känns liksom bra att få längta lite.
dscf6162
Men nu är det alltså dags och jag inhandlade de första julblommorna idag. Ett par hyacinter, en amaryllis och en liten minigran i kruka. Imorgon åker stjärnan upp i vardagsrumsfönstret och balkongen ska kläs med ljusslinga.
dscf6164
Doftljuset från Edblad som jag plockade fram häromdagen har fått en grankompis. Tänkte inte ge mig på att pynta den där lilla granen utan jag tycker att den är himla fin som den är, blinget får krukan stå för istället.
dscf6147
Nej, nu är det dags att kicka igång den här helgen på allvar. Mannen lagar ramennudlar som vi snart ska glufsa i oss framför nån serie på Netflix.

Önskar er en riktigt fin första adventshelg!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s