Nio: November 

Årets kanske mysigaste månad är på ingående och vad som brukar omnämnas som gråa, trista, långa november liksom bara flög förbi och har dessutom varit ovanligt trevlig i år. Här kommer en mix av sånt jag har haft för mig, enligt Instagram, i november. 

1) Bjöd hem vänner på afternoon tea, något som en borde göra oftare 2) Snökaos i Stockholm i början av månaden, dessutom på samma dag som det amerikanska valet. Lär inte glömma den dagen i första taget av flera anledningar… 3) Snö betyder tedrickarväder 4) och tydligen också cylelväder. Vi tog En tur till ett soligt Eksjö på cykelcross-tävling… 5) och jag ställde mig på startlinjen med ett gäng supersnabba tjejer (bland annat OS-medaljören Emma Johansson!) 6) Sedan bytte vi snö mot ett höstigt New York där vi semestrade en långweekend 7) Badrummet fick sig en uppfräschning 8) och så åkte adventsljusstakarna upp i fönstren lagom till advent 9) Vi åt årets första lussekatter. Dock ej hembakade, men ibland går det faktiskt lika bra med köpta. 

Nu sitter jag på ett plan på Arlanda och ska strax lyfta, ett par jobbdagar i Santiago väntar. 

Foto: @hannarty 

4 reaktioner till “Nio: November 

    1. Nu är det barmark här i Stockholm igen men jag hoppas verkligen att det kommer mer snö till jul! Och hoppas att det snart kommer snö även söderöver hos dig!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s