Adventsljusstake

I söndags landade jag hemma igen efter årets sista jobbresa. Känns skönt att alla höstens resor nu är avbockade och att jag ska få tillbringa hela december på hemmaplan. Har faktiskt inte hänt på fem år! Kliade i pysselfingrarna gjorde det också när jag kom hem så idag har jag knåpat ihop en adventsljusstake efter inspiration från What Decorates My Day-Emma.
dscf6224
Marmorplattan hade jag hemma sedan tidigare och så kilade jag förbi Panduro på vägen hem idag och köpte ljushållare. Lite lim och så var saken klar.
dscf6219
Vi hade ingen adventsljusstake sedan tidigare så detta pysseltips kom väldigt lägligt. Och visst blev det väl ganska fint?
dscf6232
Foto: Hanna

2 reaktioner till “Adventsljusstake

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s