10 nätter före jul

Vad hände med tiden den här hösten egentligen? Det bara rasslade till och så var det plötsligt bara en dryg vecka kvar till julafton. Men åh vad jag ser fram emot julledigt nu. Den här hösten har varit väldigt intensiv både på jobbfront och privat så det ska bli fantastiskt skönt att koppla bort jobbet för en tid och liksom bara vara. Det bästa är dessutom att vi inte planerat in särskilt mycket mer än att umgås med familj och vänner.
dscf6276Har ni sett våra söta julänglar förresten. Jag hittade dem i Magnus jullåda i förrådet. Lite fulsöta sådär och påminner om mammas sjungande porslinsänglar som alltid stod på spiselhyllan i köket när jag var liten. Tror förresten säkert att de kommer att stå där på hyllan i år med de där änglarna.

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s