Tårta till en 39-åring

Igår var det Ms födelsedag och han fick förstås välja vad han ville ha för tårta. Valet föll på mazarintårta med grädde och lemon curd. Har bakat nåt liknande flera gånger förut men har lyckats slarvat bort receptet så den här gången utgick jag från Leila Lindholms recept. Den kvalar kanske inte direkt in under hashtagen #eatclean, men väldigt god var den och är det kalas så är det!
dscf6295
Någon lemon curd var det inte tal om i receptet så det lade jag helt enkelt bara till som ett lager mellan tårtbotten och grädden. Himla bra tillägg faktiskt att få in något lite syrligt mitt i allt sött. Dessutom verkade födelsedagsbarnet nöjd vilket ju är huvudsaken.
dscf6298
Foto: Hanna

En reaktion till “Tårta till en 39-åring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s