De där dagarna efter jul

Jag trodde nog att jag skulle blogga en hel del nu när jag äntligen blev julledig och har en hel massa tid till övers. Men riktigt så har det inte blivit. Har knappt fotat något i helgen heller förutom att jag tog några bilder på julgranen häromdagen. Nej, istället har jag ägnat tiden åt sånt som en bör dagarna efter jul. Nämligen umgåtts med familjen och busat med brorsbarnen så att vi nu är helt slut hela gänget.  dscf6372
Cyklat har vi gjort också, jag och M. Vi var ute en sväng på julafton och jag testade på hur det var att vurpa på en isfläck minsann. Hål i brallorna fick jag och ont i knät, men idag när vi var ute igen kändes det knappt något alls. Tur i oturen!
DSCF6376.JPG
Ja, och i ungefär samma behagliga lunk lär vi fortsätta resten av dagarna den här veckan. Med väldigt begränsat schema och den mesta av tiden hängandes i soffan med någon av julklappsböckerna tänker jag mig.

Hoppas att ni har haft en riktigt fin julhelg såhär långt, och god fortsättning!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s