Tulpantider och sista dagen på julledigheten

Så när som på två blommande amaryllis så är julen nu helt bortplockad hemma hos oss. Jag tröttnar ofta på det juliga samma sekund som klockan slår tolv på nyårsnatten. Samma sak varenda år. Ut med det gamla och in med det nya är känslan.
dscf6509
I helgen köpte jag hem årets första tulpaner, i ljust pastelliga nyanser. Alltid lika härligt med de där första krispiga tulpanerna.
dscf6505
Innan jul trodde jag nog knappt att de här två lediga veckorna någonsin skulle ta slut. Kändes så ofantligt skönt att vara ledig så länge. Men imorgon är det dags att dra på sig jobbkostymen igen och starta upp vårterminen. Alltid lite vemodigt när ledigheten tar slut men jag vet ju samtidigt att det kommer att bli kul att sätta igång. Jag har en del nya spännande projekt att dra igång på jobbet så det är bara att gasa.
dscf6518
I eftermiddag ska jag mest bara ligga i soffan och läsa tänkte jag. Har börjat med en av julklappsböckerna och den verkar vara väldigt bra, precis som de andra Jojo Moyes böckerna jag läst. Hoppas att ni får en fortsatt fin söndag!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s