Månadens mix – Januari

I januari för ett år sedan körde jag igång med en ny kategori här på bloggen som jag kallade för Månadens mix. Där tipsade och skrev jag om sånt som är aktuellt och som jag gillar lite extra mycket just nu. Jag körde sedan på med konceptet en gång i månaden fram till midsommar ungefär, men där någonstans kom jag av mig och det var tydligen färdigmixat. Men såhär efter nyår känns det som att det är dags att väcka den här kategorin till liv igen. Så här kommer den – Januarimixen!
manadens-mix-januari-17
1) Japp, nu är även jag fast i Skam-träsket. Serien som ALLA pratar om och som liksom fullständigt har attackerat från alla håll på sistone. Ja, det var ju inte lönt att värja sig längre utan bara att bänka sig framför TVn och vips har jag nu klämt två säsonger på lika många dagar. Och bra är den. Väldigt bra faktiskt! Noora liksom, och Sana, för att inte tala om skolsyrran. Alltså hur bra karaktärer? Se den vetja. Pronto!

2) Lyssnade på Säker stil-podden när jag lagade middag idag och fick tips om bloggen Closet Chronicles som skrivs av Cecilia Pettersson. I bloggen får man följa med i hennes Project zero som går ut på att hon ska ha ett 8 månader långt shoppinguppehåll. Sund idé tycker jag, och går lite hand i hand med mina tankar om konsumtionshets som jag skrev om strax innan jul. Bloggen är nu tillagd i min läslista och det ska bli väldigt kul att följa hennes resa.

3) Ja, nu är det kaffe och mascara som gäller igen. Jobbterminen är igång och det är liksom bara att hänga med i karusellen. Startade imorse i raketfart genom att INTE snooza i en halvtimme. Vad jag gjorde istället? Klev upp med detsamma förstås. Det är det nya!

4) Läste i Trendensers söndagssummering att H&M Home har släppt sina nyheter för våren och däribland syntes det fina påslakansättet med palmbladsmönster. Väldigt snyggt säger jag som blivit palm-frälst efter att ha hittat den här tapeten i en vintagebutik i Brooklyn.

5) Så var det ju sammet. Tillbaka med besked får en väl ändå säga. Snyggt både på kläder och i inredning. Bloggvännen Jenny skrev om en finfin sammetssoffa på sin blogg igår och den här sammetsblåsan i gammelrosa hittade jag här. Väldigt snyggt, och superinne om man så vill.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s