Vi har köpt lägenhet!!

Alltså vilken vecka det blev! Vi var på visning i söndags för att lite smått påbörja vårt sökande efter en ny, större lägenhet. Tanken var väl att köpa någon gång under året men så dök det upp ett fint objekt på Hemnet redan efter nyår som vi ville kolla in. Vi var med på budgivningen men tyckte att den blev för dyr och släppte. Men ni vet hur det är, in på Hemnet igen fem minuter senare och vips hittade vi en superfin lägenhet som också hade pågående budgivning. Ett samtal till mäklaren och så fick vi komma och kolla dagen därpå. Vi blev såpass förtjusta i den båda två att vi lade ett bud på stående fot! Efter en relativt intensiv budgivningskamp under dagen idag så gick vi tillslut segrande ur striden. Aningen fattigare förstås men väldigt glada och nöjda!

Helt galet alltihop egentligen och vi fattar nog inte riktigt än att det är sant att vi har blivit med en trea! Känns passande de där orden som står skrivna där i köket i vår blivande lägenhet – Do more of what makes you happy! För det här blev verkligen en happy day!

Foto: Mäklarbild Fastighetsbyrån

8 reaktioner till “Vi har köpt lägenhet!!

  1. Stooort grattis! Magisk känsla det där, att ha skrivit på. Och alltid lite dålig, som en vän sa: ”det måste kännas lite dåligt för att det blev så dyrt när man vunnit en budgivning, annars får man aldrig köpa nån lägenhet” 🙂

    Gilla

    1. Tack!! Haha, ja lite dåligt måste det ju kännas, det är ju trots allt helt galet mycket pengar men vi är såå nöjda så det får det vara värt 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s