Lägenhetsstyling och tankar om vårt kommande sovrum 

Ikväll hade vi mäklaren som ska sälja vår lägenhet här för att signa avtal. Med sig hade hon sin stylist, jo för i arvodet ingår nämligen en timmes konsultation med en stylist som tipsar om var man ska lägga krutet på och hur man ska styla inför försäljning. Jag har valt att göra stylingjobbet själv men hade ett par konkreta frågor som jag undrade över, till exempel hur man stylar en balkong när det är mitt i vintern? I övrigt får jag nog erkänna att hon mest bara bekräftade vad jag redan visste. Tipsen hon gav var på nivån ”Eventuellt kan ni ta bort en av de färgglada kuddarna i soffan”… Med andra ord insåg vi att vi nog får det relativt lätt i helgen när vi ska styla inför fotograferingen på måndag.
alvhem
Även om det är styling av vår befintliga lägenhet som hägrar så kan jag inte låta bli att börja inreda vår nästa lägenhet i tankarna. Att få ett sovrum med plats för sängbord känns ju som en dröm bara det. Nu har vi ett minilitet sovrum som bara rymmer en säng och en byrå vid fotändan. Hittade den här bilden hos Alvhem och tyckte att den var så himla fin. Så vill jag ha det i vårt kommande sovrum med ljusa linnelakan, sänggavel och pastelliga nyanser! Och det där med att ha sin brudklänning hängandes framme som en dekoration på väggen var ju väldigt fint, det har jag fått tips om av en god vän tidigare men aldrig sett live. Visst var det fint?

Foto: Mäklarbild Alvhem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s