Ett uteblivet Formex och en helg med fokus på lägenhetsstyling (och lite Opera) 

Nej, det blev inget Formex-besök för mig den här gången heller. Under höstens Formex ägnade jag mig åt att förbereda inför vårt bröllop och denna gång var det bokslutstider på jobbet och röj- och stylingrace inför lägenhetsförsäljning som kom emellan. Tur då att det finns gott om andra bloggare som varit på mässan och dessutom har den goda smaken att ge oss läsare finfina rapporter om säsongens nyheter och trender. Hemtrender-Jenny gav en väldigt heltäckande trendanalys på sin blogg. Jenny nämnde att färgkombinationen gult och rosa verkar bli en av årets stora trender, något som även Hemma hos Helena, Emmas vintage och Add Simplicity hade snappat upp. Något annat som nämns i flera bloggar är hållbar inredning som förhoppningsvis är allt annat än en trend utan är här för att stanna. In och läs Jennys, Helenas, Emmas och Jannices Formex-rapporter via länkarna här ovan om ni inte redan gjort det.
DSCF6543.JPG
Annars då? Jo vi fixar och grejar vidare här hemma idag inför morgondagens lägenhetsfotografering. Och så var vi på Opera igår kväll på premiären av Henrik Dorsins version av Glada Änkan. En riktig skrattfest var det, kan verkligen rekommenderas! Lokalerna likaså. Kungliga operan är ju verkligen en fantastisk plats!

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Ett uteblivet Formex och en helg med fokus på lägenhetsstyling (och lite Opera) 

 1. Lycka till med försäljningen nu, hoppas vi får veta när man kan klicka sig in och titta 🙂

  Inget Formex här heller, snabbt fram och tillbaka till Stockholm över torsdagen hade gärna utökats till en extra Formex-dag men ibland måste annat prioriteras…

  Gilla

  1. Tack så mycket Emma! Alltid mycket nerver både när man ska köpa och sälja lägenhet… Det kommer säkerligen ett inlägg med lite bilder när lägenheten finns på Hemnet 😉

   Ja, ibland får man prioritera annat helt enkelt! Men nästa gång kanske det blir Formex både för dig och mig!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s