Måndag och sista fixet

Måndag och minusgrader. Känns faktiskt inte som någon vidare kombo om ni frågar mig. Nu vet jag ju att det inte blir vår än på länge men det kändes extra tydligt imorse när jag stegade till jobbet i en alldeles för kall kappa, lite halvt oförberedd på denna köldknäpp. Men efter ett par koppar kaffe och ett roligt träningspass på lunchen så kändes allt ändå lite bättre igen. Köpte hem en bukett tulpaner efter jobbet också, som en försenad helgbukett vilket förstås också piggade upp. Ja och som synes på dagens middagsmat så är M på annat håll ikväll. Grön smoothie, som för övrigt är en ny last (ja fast på ett bra sätt då) och grejer i skål. Det är vad som äts här hemma när jag är solokvist.
dscf6664
Annars har vi ägnat helgen åt att fixa med sånt som borde vara fixat för länge sen. Ja, ni vet sånt som man gör i sista stund innan det är dags att flytta. Till exempel fixa till den där lilla hörnan i sovrummet som saknat golv och lister sedan vi rev den platsbyggda garderoben där för två år sedan. Ja just sånt. Specialbeställda lister och ekparkett i rätt dimension har vi haft på lager här hemma sedan länge nu men det som inte syns under sängen ni vet… Nu är det hur som helst fixat med hjälp av min pappa Mekar-Mats. Visst ser det fint ut?
DSCF6651.JPG
Nu ska jag städa av det sista och torka golvet där inne. Sedan kan vi flytta tillbaka in med säng och resten av möblemanget. Vi har nämligen bott i vardagsrummet i två nätter jag och M. Med sängen mellan tv:n och vardagsrumsbordet…

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Måndag och sista fixet

  1. Fint fixat av Mekar-Mats, men vilken tur för honom att han blev bjuden på kött på Amidas kolgrill och inte på en grön smoothie 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s