Månadens mix – Februari

Vi är redan en vecka in i februari och vintern har faktiskt kommit tillbaka till Stockholm med besked sedan ett par dagar. Minusgrader och iskalla vindar var det imorse men så hade solen kikat fram också för första gången på läänge. Kunde nästan ana att ljuset äntligen är på gång lite igen. Hurra för det! Förutom ljuset så kommer här en mix av lite annat som jag gillar och som är aktuellt just nu.
maandens-mix-februari
Elle Decorations design award gick av stapeln igår kväll på Berns i Stockholm. 2016 års bästa design prisades och så utsågs bloggaren Jannice Wistrand med bloggen Add Simplicity till årets inredningsbloggare. Väldigt roligt och så välförtjänt till superduktiga Jannice. Jag har läst hennes blogg sedan långt innan jag började blogga själv. En rolig anekdot är att jag mailade henne precis när jag började blogga för att få lite tips, ja ni hör ju, hur naiv som helst. Men det tyckte tydligen inte Jannice för hon svarade mig med ett långt och peppande mail med massor av värdefulla tips!

Att det råder Skam-feber är väl ingen nyhet vid det här laget, men nu verkar det även som att det råder Noora-stil-feber. Vi fnissade lite åt fenomenet på middag med vänner i fredags och en kompis avslöjade att hon funderar på om det ”känns som något Noora skulle ha” när hon shoppar kläder numera. Danska Veraldo har tagit det så långt som att skapa en egen Noora-kollektion med randiga tröjor, polotröjor, riktiga Noora-jeans och kappor. Kolla in hela kollektionen här.

H&M Home har släppt nyheter inför våren. Mycket fint ser det ut att vara och jag fastnade för den här bilden full av fina doftljus. Bra budgettips istället för alla hiskligt dyra doftljus som finns på marknaden nu.

Idag öppnade portarna för årets upplaga av Stockholm Furniture and Light Fair på Stockholmsmässan i Älvsjö. Jag jobbar som vanligt så det blir inget besök för min del, inte heller på lördag tyvärr eftersom det då vankas storstädning här hemma inför lägenhetsvisning på söndag. Hur som helst så har mässan öppet för allmänheten på lördag. Ett tips om ni inte har något annat skoj för er i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s