Hej fredag!

Vilket väder vi har i Stockholm nu alltså. Tror minsann att det har varit sol hela veckan, även om jag mest har befunnit mig inomhus. Hoppas det håller i sig imorgon också. Vi har nämligen MTB-träning med klubben då. Hm, trodde nog aldrig att jag skulle skriva en sån mening i mitt liv, men nu har jag alltså blivit med cykelklubb och det känns ju både roligt och lite ovant förstås. Annars inleder jag den här helgen med energirik smoothie och lite lättsam läsning. Precis vad jag behöver just nu.
DSCF6716.JPG
Hur har det gått med lägenhetsförsäljningen då kanske någon undrar? Inte alls bra faktiskt. Det som både vi och vår mäklare trodde skulle bli en ”walk in the park” visade sig bli något helt annat. Just nu ligger det rekordmånga objekt ute till försäljning här på söder, och väldigt många tvåor i vår storlek och prisklass. Det liksom bara smällde till med nya objekt just den helgen vi hade visning. Köparens marknad med anda ord och vi har inte fått vår såld än. Nytt försök i helgen med visning på söndag igen…

Önskar er en fin helg!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s