Om helgen

Helt oplanerade helger är de allra bästa tycker jag nog ändå. Just precis som den här helgen. Vi inledde med en fredagsklassiker. Räkor, vitt vin, På Spåret och Skavlan. Hej hej pensionärspar!
dscf6732
På lördag morgon klev vi upp strax efter kl 7 (!) för att möta upp ett gäng och cykla Mountainbike. Att cykla på stigar i skogen redan i februari känns ju lite för bra för att vara sant. Mestadels var det torrt och fint på stigarna men vissa partier var fortfarande väldigt isiga.
img_8625
Jag övade på tekniken och fick grymma tips av en av cyklisterna som var med. Kul, kul, kul var det och jag ser mycket fram emot våren på cykel i skogen. Nu gäller det bara att börja knapra allergimedicin i tid så att jag klarar igenom pollensäsongen.
img_8623
Efter tre timmar på cykeln blev det lunch med vänner och surr ända in på eftermiddagen. Väl hemma igen landade vi i soffan och så blev det inte så många mer knop gjorda den lördagen.
dscf6719
Till dessert på kvällen åt vi ”mangoglass” efter det här receptet.
dscf6736
Nu städar och plockar vi iordning här hemma inför omvisning senare idag. De vackra röda rosorna som jag fick av M på alla hjärtans dag har nu intagit en plats på skänken i vardagsrummet och har nu förvandlats till ”visningsblommor”.
dscf6740
Foto: Hanna och Magnus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s