Inspirationsdag för Influencers 2017

Under hela februari har jag befunnit mig i en rejäl inspirationssvacka med bloggen. Har liksom inte haft något att skriva om och knappt har jag fotat något heller. Därför kom Inspirationsdagen för Influencers som Frida på Trendenser arrangerade i helgen minst sagt väl till pass. Igår var det så dags och jag hade bokat in lunchdejt med Jenny innan eventet. Det visade sig att det var fler som var lunchsugna så vi fick sällskap av Helena, Hanna, Johanna och Ann Cathrine. Väldigt trevligt!
dscf6769
Frida och hennes team hade bjudit in till en heldag med intressanta och inspirerande föreläsningar (bland annat av Frida själv, Sofi Fahrman, grundaren av företaget Mapiful, Reklamombudsmannen mfl), mingel och middag. Himla trevligt alltihop, inte minst att hinna mingla och prata med en massa trevliga Influencers med liknande intressen. På middagen fick jag sällskap av Jenny, Elin, Martina, Marie och Pernilla.
dscf6780
Efter alldeles för få timmars sömn inatt satte jag mig på sjutåget mot Stockholm imorse. Nöjd och glad och med massor och ny inspiration i bagaget!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s