Månadens mix – Mars

Kalendern visar första mars idag. Så härligt, för visst klassas väl mars som vårmånad va? Som vanligt när det är ny månad på gång bjuder jag på en blandning av sånt som är aktuellt och som jag gillar lite extra mycket just nu. 
Månadens mix - Mars.png
Första mars betyder start i Hanna Wendelbos kreativa fotoutmaning på Instagram. Det är tredje året i rad som jag är med i utmaningen och totalt sätt kör Hanna utmaningen för fjärde gången i år. Konceptet är enkelt, och alla som vill kan hänga på. Varje dag har ett temaord som tolkas fritt genom en bild och så taggar en bilden med #fotoutmaningmars2017. Häng på vetja!

Weronica gjorde ett så fint inlägg om sticklingar på sin blogg i förra veckan. Så såg jag de här fina vaserna hos Edblad som ju är perfekta att rota sticklingar i. Visst var de väl fina?

Efter fyra (!) Oscars så blir en ju väldigt sugen på att se den – La La Land som alla pratar om just nu. Har ni sett den än?

Såg ni första avsnittet av Zero Impact på SVT? Jag såg bara slutet av första avsnittet men tyckte det var väldigt intressant. I programserien får en följa fyra familjer när de ges insikt i hur de påverkar klimatet och vad de kan förändra för att minska sin klimatpåverkan. För att testa sin egen klimatpåverkan kan en använda tjänsten Svalna. Jag har inte testat ännu men tänkte göra det. 

2 reaktioner till “Månadens mix – Mars

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s