Söndag

Planen var ett par timmar mountainbike i skogen på morgonen idag men mannen vaknade med halsont så vi körde Vasaloppssöndag med långfrukost i soffan istället. Inte så dumt det heller! Försökte kompensera den utebliven morgonträning så gott det gick genom att ta en långpromenad på eftermiddagen och lyssnade då på ett avsnitt av Trendpodden. Träffade Johanna (som är en av två Johannor bakom podden) på Inspirationsdagen för Influencers förra helgen och fick då nys om podden för första gången. Kul lyssning helt klart!
dscf6821
Bäddade om sängarna med nya linnelakan idag. Ska bli riktigt skönt att krypa ner där i sängen ikväll. För visst är känslan av renbäddat något alldeles extra? Förresten så är doftljuset som står där i fönstret ett nyförvärv här hemma. Jag hittade det på HM Home och tyckte att det var så fint förpackat i sin gröna ask med fåglar på.
dscf6830
Nu ska jag koka ihop en ny sats med ingefärashots. Senaste satsen jag gjorde tog slut för drygt en vecka sedan och nu har M blivit förkyld… Är helt övertygad om att det finns ett samband (eller kanske inte..) så nu blir det alltså till att koka ihop mer ”mota-förkylning-medicin”.

Fin söndagskväll!

Foto: Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s