Tillbaka i vardagen och funderingar på hur en kommer i tävlingsform på en vecka

Känns som mer måndag än på länge idag på något sätt. Tror det har att göra med att jag haft en riktigt härlig långhelg i Åre. Kontrasten blev liksom ovanligt stor när jag klev upp i ottan och stegade iväg till jobbet imorse. Men samtidigt väldigt härligt att börja veckan med så fina helgminnen i bagaget. Vi fick fantastiskt väder, har åkt en massa skidor, ätit gott (och mycket), skrattat så att vi kiknat och dansat pjäxdans på afterski. Ja, ungefär allt en kan önska sig av en Årehelg tillsammans med väninnorna.
DSCF6861
Bortsätt från skidåkning och frisk luft var det väl kanske ingen hälsohelg vi åkte på direkt. Jag har nog fått i mig mer choklad på tre dagar än jag sammanlagt fått i mig de senaste tre månaderna… Men idag var det åter till ordningen och jag svängde ihop en vitaminboostande smoothie efter jobbet med banan, hallon, blåbär, mynta och apelsin.
DSCF6869
Veckan i övrigt bjuder på jobbaresa till Bryssel onsdag till torsdag och så ska jag ställa upp i mitt livs första mountainbiketävling på söndag. Enda problemet med det sistnämnda är att jag bara har cyklat mountainbike en gång i år… Men eftersom det är en cup med flera tävlingar kanske det går att tävla sig i form…? Återstår att se helt enkelt. Nu blir det i alla fall middag och sedan Husdrömmar på TV.

Hoppas ni får en fin vecka!

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Tillbaka i vardagen och funderingar på hur en kommer i tävlingsform på en vecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s