Helgbuketten

Nejlika är väl egentligen inte någon favoritblomma för min del, men när jag hittade den här rosa flikiga varianten så kunde jag inte låta bli att köpa hem några till helgbuketten. Blandade upp dem med lite eukalyptuskvistar (alltid ett säkert kort) och prärieklocka. Ljusa pastelliga toner i buketten känns som ett måste nu när våren är på ingång. Tror inte jag är ensam om den känslan?
DSCF6883
Hur härligt har inte vädret varit den här helgen förresten!? Sol och nästintill vindstilla här i Stockholm både idag och igår. M och jag har mestadels hållit till i skogen och cyklat mountainbike. Igår blev det ett par finfina timmar i Nackareservatet och idag var det tävlingspremiär. Ingen vidare succé för min del eftersom jag åkte på cykelhaveri och fick kliva av redan efter första varvet, men för M gick det bättre.
DSCF6890
Foto: Hanna

 

 

2 reaktioner till “Helgbuketten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s