SUNday

Den här helgen blev ju verkligen himla bra. Började i fredags med lite shopping, sedan kom mamma och moster hit och hälsade på igår. Vi var på Tutankhamun-utställning i Frihamnen (väl värt ett besök måste jag säga!) och sedan intog vi stora mängder afternoon tea med tillhörande bakverk på Wienercaféet. Mamma stannade över natten så idag har vi ägnat oss åt långpromenad och lunch på stan. 

DSCF6990

Helt fantastiskt vårväder här i Stockholm idag. Passade på att ta en tur på nya cykeln när mamma hade åkt hemåt igen på eftermiddagen. Rena nöjet att cykla en sån här solig söndag, speciellt när en har ny snabb cykel!

DSCF6980

Väl hemma igen fyllde jag på med mat och vitaminrik smoothie. Banan, spenat, mango och apelsin är nya favoritkombon. 

Foto: Hanna 

2 reaktioner till “SUNday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s