Nytt i garderoben 

För ett par veckor sedan bokade jag in en tid med en personal shopper för att uppdatera min garderoben med lite nytt. Har testat det här med personal shopping en gång tidigare och det är verkligen hur bra som helst. Precis som förra gången så gick jag igenom min garderob före besöket för att få bra koll på vad jag verkligen behövde. Jag skrev en lista med mina önskemål, pinnade några bilder i en Pinterest-mapp för att lätt kunna beskriva min stil för Johanna som var min personal shopper och så satte jag en budget.  

DSCF7003

Ett av plaggen jag fick med mig hem var den här fina blusen från Rodebjer. Har sneglat på deras fina kaftaner flera gången men har aldrig slagit till. En blus kändes som ett bra och mer användbart alternativ för min del som jag kan använda både på jobbet och privat. 

DSCF7004

Totalt sätt blev det sju plagg den här gången och jag är väldigt nöjd med alltihop. Roligast av allt var att min personal shoppar Johanna valde ut plagg till mig som jag själv förmodligen aldrig ens hade plockat ner från galgen. Kul att prova lite nya snitt och passformer och förstås väldigt trevligt att få starta vår- och sommarsäsongen med lite nyheter i garderoben. 

Foto: Hanna 

En reaktion till “Nytt i garderoben 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s