Vitsippor mitt i kartongdjungeln

Nu är i princip alla våra prylar förutom de där allra nödvändigaste nedpackat i lådor inför flytten. Ja, och så har jag ju behållit en liten vas också, som kanske inte riktigt kan klassas som så nödvändigt, men som har klarar dig undan att hamna i en kartong. Hittade nämligen en backe full med vitsippor igår och tänkte att några måste ju få följa med hem trots flyttkaos.

DSCF7080.JPG

Känns fint att kunna snegla lite på de där små fina vårtecknen just idag när det blåser kalla vindar och regnar utanför fönstret. För nu börjar det väl ändå bli lite tröttsamt med den här kylan? Kom igen nu våren, vi längtar efter dig!

DSCF7070

Foto: Hanna

En reaktion till “Vitsippor mitt i kartongdjungeln

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s