Första lördagen i Sjöstan

Sakta men säkert börjar saker och ting komma på plats här i vår nya lägenhet. Kartong efter kartong packas upp och prylarna hittar sin nya plats. Jag är liksom alldeles pirrig i kroppen av allt det nya och vi trivs redan så väldigt bra här. Mina inredningshjärna snurrar på högvarv med alla funderingar och idéer om allt som jag vill fixa med här hemma.

DSCF7092

Som ett första steg i fixandet inhandlade jag lite blommor och krukväxter idag. Det visade sig att vi har en så fin blomsteraffär alldeles i närheten av där vi bor. ”Sjöstans bästa” konstaterade en god vän tillika inbiten sjöstadsbo.

DSCF7086

Samma goda vän introducerade mig även för en secondhand-butik här i kvarteren idag. Vi gick varv på varv och kikade på alla prylar och med mig hem fick jag en blå porslinsvas.

DSCF7096

Så här fin blev den med en somrig bukett blommor på byrån i vårt sovrum.

DSCF7105

Nu ska jag fortsätta att stöka här hemma innan det vankas lördagsmiddag hos vänner.

Foto: Hanna

En reaktion till “Första lördagen i Sjöstan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s