Palettblad

Jag har varit på jakt efter blomman palettblad en längre tid nu. Tycker att de är så fina men har inte hittat dem någonstans (förutom på bild i sociala medier). Men så ramlade jag över en hel drös med fina palettblad i blomsteraffären i vårt kvarter här i Sjöstan. Vilken lycka! 

DSCF7107

Apropå växer så ska jag på sticklingbytar-AW imorgon. Japp, ni läste rätt! Jag fick en inbjudan i inkorgen i förra veckan av Husligheter-Maria (mer om detta går att läsa här) och tyckte att hela grejen verkade himla trevlig. Dock äger jag inte en endaste stickling men det går tydligen bra ändå eftersom man även kan köpa sticklingar för en billig peng. Inbjudan är öppen för alla så om ni inte har något annat för er imorgon kväll så kanske vi ses där? 

Foto: Hanna 

2 reaktioner till “Palettblad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s