Första lördagen i maj

Efter gårdagens succéväder (hej 16 grader, strålande sol och vindstilla) så hade jag hoppats på något liknande idag. Såg framför mig att det skulle bli balkonghäng och trevligheter, men tyvärr är det helmulet idag. Nåväl. Jag roar mig ändå genom att fortsätta att fixa och trixa här hemma. Bland annat börjar det bli dags att hänga upp lite tavlor. Just nu står de flesta lutade mot väggen lite här och var förutom ett par tavlor i vardagsrummet som jag har ”provhängt” på ett par spikar som satt kvar från förra ägaren.

DSCF7137

Så är ju äntligen piontiden här. Några rosa knoppiga har fått flytta in. Hoppas att de slår ut snabbt!

DSCF7141

Till lunch blev det min gamla vanliga lördagsmeny. Kaffe och bananpannkaka. Tror jag har ätit det två miljoner gånger vid det här laget men det är ju så gott och enkelt.

DSCF7112

Önskar er en fin helg!

Foto: Hanna

2 reaktioner till “Första lördagen i maj

    1. Det är världens enklaste recept tror jag bestämt. Allt som behövs (för 1 portion) är 1 banan och 2 ägg. Mosa bananen och blanda med ägget och stek i smör eller olja. Klart! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s