Månadens mix – Juni (och nytt namn på bloggen) 

Mitten av juni och idag kom äntligen värmen tillbaka. Så härligt! Hoppas nu bara att det håller i sig! Förutom vädret (detta ständiga diskussionsämne) så kommer här en mix av allt möjligt som jag sneglar lite extra på just nu.

Månadens mix - Juni.png

1) I helgen var vi på bröllop. Magnus kusin Jacob gifte sig med sin Emelie. På middagen hamnade jag mitt emot en supertrevlig tjej som berättade att hon just varit med och lanserat en fotoboks-app. Appen heter Once Upon och tanken är att man ska lägga in bilder och text i appen lite i taget, tex under en semesterresa, och sedan skapar appen automatiskt en designad fotobok. Hur smart låter inte det? Jag har förstås laddat ner appen och ska definitivt testa i sommar.

2) I köket på vår förra lägenhet hade vi den röd/orangea varianten av Josef Frank- tapeten Eldblomma. Nu har den kommit i ytterligare en färg, nämligen en dov grå nyans. Superfin tycker jag. Kanske det blir en eldblommig vägg även i vår nya lya…

3) Systrarna von Sydow, Ebba och Amy, har släppt en ny kokbok. Den här gången med fokus på lite nyttigare bakverk och annat gott. Tror det kan vara en bra investering till sommarens alla fikan.

4) Idag släpptes listan med årets sommarpratare. Som vanligt var det en hel rad med intressanta talare. Jag är extra nyfiken på att höra Linnéa Claeson, Magda Gad och Aron Andersons sommarprat men ska försöka lyssna på så många som jag bara hinner. Det brukar ju nämligen vara de som man inte tror ska vara så intressanta som är allra bäst.

Något annat som är aktuellt (eller ja, åtminstone nytt) är namnet på bloggen. Jag har gått och funderat på bloggens namn en längre tid nu (ja faktiskt flera år). Har liksom inte varit helt nöjd med det. Hannarty som bloggen hette var en mix av mitt namn (nähä!?) och ”arty”, dvs konstnärlig. När jag skapade bloggen så målade jag en hel del och tänkte därför att det var ett passande namn. Men allt har sin tid som det heter och nu är jag redo att byta namn. Valet föll på ”Hannas Stil”. Väldigt okrångligt och täcker in allt möjligt tänker jag. Allt sånt som är min stil, ja sånt som jag gillar helt enkelt.

6 reaktioner till “Månadens mix – Juni (och nytt namn på bloggen) 

  1. Kul att ni hade trevligt under middagen! Tänkte att ni skulle ha en del att prata om! Tack för att ni kom ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s