Årets trendigaste smörgås?

Det här med mattrender är himla fascinerande ändå. Att liksom alla helt plötsligt ska äta samma sak (mig inkluderat). Surdegsbröd, kvarg, chiapudding, acaibowl, grönkålschips. Ja ni vet. Allt sånt där som det gått inflation i de senaste åren (och som jag själv också hinkat i mig av får jag ärligt erkänna). 

DSCF7329.JPG

Japp, och nu har jag testat ”2017 års chiapudding”, dvs smörgås med jordnötssmör och banan. Eller ja, jag bytte ut jordnötssmöret mot mandelsmör, är nämligen allergisk mot jordnötter, men M intygade att det smakar typ detsamma. Faktiskt riktigt gott, och väldigt mättande! Men kul fenomen som sagt med ännu en sån där grej som ALLA (okej, sanning med modifikation) äter just nu. Har ni testat? 

Foto: Hanna 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s