Urban gardening 

Sedan flytten till Sjöstan har vi blivit med balkong. En stor sådan också (fd fransk balkong-ägare mått mätt), hela 8 kvm. Jag har dessutom storslagna planer för balkongen. Den ska bli sådär härligt prunkande och inbjudande tänker jag mig. Men just nu står där endast en halvvissen liten blomma på bordet och ingenting mer. Allt annat än prunkande med andra ord. 

DSCF7379

Tiden har inte funnits helt enkelt. Men jag har i alla fall rotat fram boken The Secret Gardener ur gömmorna och börjat att bläddra i den för odlingsinspiration. För jag vill verkligen prova att odla på balkongen vad det lider. Småskaligt förstås, av förklarliga skäl. 

Har ni några bra balkongodlingstips?

Foto: Hanna 

3 reaktioner till “Urban gardening 

  1. Va?!?! Där står ju era hojar nu under sommaren!! Mange har ju sagt att han ska köpa minst fyra hojar till som då ska stå där. Mitt tips är således att ha era hojar där och en fet grill såklart. Och en liten kyl full med norrlands guld!! 😁

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s