Önsketrio – Juni

Förutom att jag önskar att man kunde stoppa tiden just nu (första sommarmånaden är ju liksom snart över!) så kommer här en triss i juni-önskningar av det mer materiella slaget.

Flattereds samarbete med Michaela Forni resulterade i dessa fina slip-in sandaler och jag skulle gärna sladda runt i ett par såna på semestern. Svårt bara att välja färg, för både de rosa, gula, beiga och svarta är himla fina tycker jag.

Något annat som jag gärna skulle bära i sommar är fina smycket från Lite Kalabalik

Och så har jag skannat av hela Stockholm plus alla tänkbara nätbutiker efter de här byxorna från Rodebjer. Jag köpte blusen i samma mönster för ett par månader sedan och blev sugen på ett par matchande byxor. Men icke, de är slut i min storlek precis överallt som det ser ut! 

2 reaktioner till “Önsketrio – Juni

  1. Jag har den där rodebjer modellen i en annan färgsättning. Jag kallar dem för mina tulpanbyxor, för de ser ut som tulpanblad. Håller tummarna att du dyker på ett par. Jag tror att de skulle bli jättefina på dig. Har också spanat på litekalabaliks smycken. De är som små praliner. Önskar dig en trevlig helg

    Gilla

    1. Tulpanbyxan var verkligen passande, har inte tänkt på den likheten förut men nu när du säger det så är de ju väldigt tulpanlika 🙂 Jakten fortsätter…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s