Hyllor bakom soffan

De har legat en hög med konsoler och hyllplan på golvet i vårt vardagsrum i ett antal veckor nu. Tid till att sätta upp dem har inte funnits eftersom vi knappt har varit hemma på sistone. Därför var det ju väldigt lägligt att börja semestern med några dagar på hemmaplan för att fixa lite sånt som stått på att-göra-listan.

DSCF7455.JPG

Vi köpte vanliga Elfa-hyllor och satte upp dem hela vägen upp till taket bakom soffan för maximalt med förvaring. 

DSCF7463

Hittills har vi bara fyllt på hyllorna litegrann med böcker och annat. Resten av våra böcker som också ska stå här är just nu nerpackade i kartonger i ett förråd hemma hos mina föräldrar. Vi hade helt enkelt inte plats för dem i vår förra lägenhet. Men nu så kommer allt få plats utan problem.

DSCF7459

Förutom att hyllorna sväljer så mycket så tycker jag att vardagsrummet känns mycket mer ombonat nu. Vi saknar fortfarande en matta här dock (vår förra spillde jag ut en blåbärssmoothie på…), men det blir ett projekt att ta tag i efter semestern.

Foto: Hanna 

4 reaktioner till “Hyllor bakom soffan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s