Önsketrio – Juli

Idag är jag ledig igen efter fyra dagars jobb. Jag ska hoppa in en sväng för möten på måndag men annars är jag ledig hela nästa vecka också. Så skönt. Och semester, det är definitivt vad jag önskar mig mest nu i juli, men så har jag några materiella finheter on my mind också. Vi kollar.

tumblr_of1zf0wasY1rl727go1_1280.png

Jag är väldigt sugen på att ta tag i projekt måla-gästrum/kontor här hemma nu när vi är lediga i nästa vecka och ska vara hemma (!). Tänker mig något sånt här, gråblått och lite mörkare. Vad tror ni om det? Bilden hittade jag här.

BlueBillie

Har ni sett vilka finheter från svenska märket Blue Billie. Så fina somriga smycken (som i och för sig passar bra resten av året också). Jag är väldigt sugen på att klicka hem något från webbshoppen.

yoga mat.png

Så ska vi investera i en yogamatta är tanken. Mest för att stretcha på och träna core kanske, men jag har börjat inse att min kylskåpsstela kropp skulle behöva lite mer yogaliknande träning… Hur som helst så hittade jag dessa fina mattor hos Grounded Factory.

2 reaktioner till “Önsketrio – Juli

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s